Kisfiút váró kismamák megnéznétek ezt!? Egyben játék is lenne!
Szeretném a segítségeteket kérni!
A lényeg hogy kell hozzá egy lilakáposzta amit apró darabokra kell vágni, le kell forrázni és a forró lében kell 10 percig hagyni. Utána pisiljetek egy pohárba és ugyan olyan arányba keverjétek a pisit és a káposzta levét.(pl 1 deci pisi, 1 deci káposztalé)
Ha piros lesz kisfiút vársz, ha bíbor kislányt.
Na most mi páran már kipróbáltuk de eddig egy piros pisit sikerült csak prudukálni egy kismamának, ezért szeretném a segítségetek kérni hogy csináljátok meg a tesztet.
Linkelek be előzményt is, hátha úgy teljesebb lesz a kép!!
Nagyon megköszönném ha megcsinálnátok :)))
Nincs itthon lilakáposzta, de lehet megcsinálom boltjárat után. Aranyos. :)
Nekünk egyáltalán nem jött be semmilyen ilyesmi dolog, totál lányos volt minden "tünet", pisi színétől kezdve minden. :)
25 h km
ne áruld el senkinek de a zöldségesnél dolgozom !! :)))
na jó nem is :) de bizonyára mostanában egyre több terhes nő vesz lila káposztát :))))
ma 15:02
Lányos tünetek?? Pisi színe??
Erről írnál bővebben? Én megcsináltam a káposztás jóslást és lányt mutatott. Tettem is fel képeket. De megerősítésként kérdezném, hogy mit értesz ezek alatt? :)
5+3 h km
Szia:)
Ez tök jó még erről nem is hallottam:) nincs most itthon lila káposztám, de veszek holnap vagy vasárnap a piacon és én is megcsinálom:) én 32 hetes vagyok és kisfiút várok:) a 4 D-n már az is látszott, hogy leszállt mind a 2 heréje, úgyh tuti fiú:))
nagyon aranyos ez a kis "játék":)) tetszik:)
jó próbálkozást mindenkinek!!:) írok még a héten, hogy mi lett az eredmény:)
Köszi:) aranyosak vagytok!
Igazából tényleg csak arra vagyok kíváncsi hogy tud-e valaki pirosat pisilni még :)))))
Lila és kisfiút vársz?
Na ez most elbizonytalanított. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!