Tegnap voltam ultrahangon, ahol kimutatták, h 6 hetes terhes vagyok. Normális az, h legközelebb csak 6 hét múlva kell visszamennem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 10:00
11/18 anonim válasza:
Nekem is így volt.6 hetesen voltam,és legközelebb 12 hetesen kellett mennem.Habár nekem nem volt fogadott dokim,és mikor ultrahangon voltam úgy közölte velem hogy terhes vagyok(olyan hangnembe)mintha valami súlyos betegségem lenne(meg is rémisztett, mert szaknyelven mondta és nem értettem,rémültem kérdeztem meg hogy és ez mit jelent?akkor mondta:hát azt hogy 6 hetes terhes)na a lényeg hogy azt se tudom akkor láttak-e már szívhangot,mert azt se mondta nekem.De arra a dokira mindenki panaszkodik,hogy bunkó.
12/18 anonim válasza:
Gratulalok!!!
Szerintem is sok a 6 het,en 6 hetesen voltam eloszor dokinal,8 hetesen visszahivott.
Boldog babavarast!
13/18 A kérdező kommentje:
Engem is nyugtatna,ha látnám h fejlődik! Főleg, h első gyerekről van szó!
2010. nov. 25. 10:28
14/18 anonim válasza:
szia!
engem is csak a 12. héten akart újra látni a dokim..Kibírtam(najó,nehezen)Utána pedig legközelebb a 18.-on. Gondolj bele abba,hogy külföldön csak 12 hetesen végzik az elsőt.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen;-) Amúgy az én dokim is elég bunkó,flegmatikus,pénzéhes....:-D anno véletlenül kerültem hozzá, ő műtött meg,mert pcos-ás voltam.
2010. nov. 25. 10:33
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Egy kicsit megnyugodtam.!!!!
2010. nov. 25. 10:35
17/18 anonim válasza:
Én is 6 hetesen és pár naposan voltam, és legközelebb csak a 12 hetes uh-ra kell mennem. A doki azzal magyarázta, hogy mivel már ver a kis szíve, így felesleges lenne máskor is mennem. Ha viszont nálad még nem volt szívverés, akkor vissza kellett volna hogy hívjon.
18/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom...sztem 1-2 hét múlva fel is keresem a körzeti dokit,ahova úgyis járnom kell majd!
2010. nov. 26. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!