A kórházi csomagban mit pakoltok a babának?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 11:00
1/7 anonim válasza:
Én a babának semmit nem pakoltam, nem volt semmire szükség. Csak a hazahozós ruhát hozta be a férjem a hazahozás napján.
2/7 anonim válasza:
Nekünk kellett pelus, popsitörlő, popsikenőcs.Textilpelust is vittem be.
Én tettem be neki kis kesztyűt is, kellett is mert nagy volt a körme, így nem csikargatta össze magát.
3/7 anonim válasza:
én raktam be cumis üveget,meg magamnak mellszívót ugyanis éreztem valahol hogy nem fogok tudni szoptatni!(nagy mell, és befelé forduló mellbimbó) Raktam be még 2textíl pelust ami nagyon jól jött!Popsi törlőt meg egy kis csomag liberó pelenkát ugyanis naponta 3db pelenkát adtak a babának!
5/7 anonim válasza:
Textilpelenka, újszülött pelenka, törlőkendő.
Ruhák, sapka, kesztyű (hogy ne karmolja ki magát), takaró.
Nálunk az ős régi ruhákat adják a babákra, így a szülésznőm azt mondta vigyek be sajátot.
Ha jól tudom, egy napra adnak 3 db pelenkát, így viszek be, mivel az tuti nem elég.
Cumisüveget nem lehet bevinni, mivel baba barát kórház. Sőt mellszívót se, bár én becsempészem valahogy.
6/7 anonim válasza:
Nálunk sem lehetett volna be vinni....de mikor már 3napja szenvedtem és csak nem akart szopizni...szegény (amúgy sem tudott!)Így nekem jó volt hogy bevittem.
7/7 anonim válasza:
Pelenka, popsikrém, törlőkendő, textilpelenka.
Apa csak utolsó nap hozta be a már elkészített kisruhákat, pólyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!