Baj, ha 8 hetes terhesen hason fekve alszom?
Amíg kényelmes,és nem zavar a pocakod nyugodtan aludj hason.Már úgy sem sokáig tudsz.A baba jól védve van odabennt.
39hetes kismama.
Szia! Én 15 hetes vagyok, de még míndíg hason alszom,Bár az egyik lábam fel van húzva.Nem tudom ,hogy fogom megoldani nagy pocakkal,de biztos jön majd valami ötlet.Tehát ilyenkor még a baba a szemérem csont alatt helyezkedik el,, így őt nem éri semmi baj.ha nő a poci akkor ki kell találni vmit. plussz takaró a has köré, vagy ilyesmi.Nagyon-nagy hassal is hallotam már olyat, hogy hason aludt.Szerintem egyenlőre 4-5 hétig nyugodtan aludhatsz hason utána pedig megoldódik, nem rögtön lesz nagy hasa az embernek, fokozatosan kialakul.
Jó babavárást, és nyugodt alvást.
Szeja!
8 hetesen még én is boldogan aludtam hason, ma meg visszasírom azokat az időket.Addig pihenj kényelmesen amíg tudsz!Kezdj el barátkozni a gondolattal, hogy hamarosan nem fogsz tudni hason aludni, ezért néha próbálj meg más pózban is aludni.Könnyebb fokozatosan átszokni, mint egyik napról a másikra!
Én lassan 20 hetes leszek, és még mindig alszok hason. Nem mindig, mert néha már el kell fordulnom oldalra, de néha még megy:)
A baba úgyis jelzi, ha gond van, amíg tudsz, nyugodtan aludj hason
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!