Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha 8 hetes terhesen...

Baj, ha 8 hetes terhesen hason fekve alszom?

Figyelt kérdés
nekem nagyon kényelmes, de a babának nem árt?
2008. jan. 14. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amíg kényelmes,és nem zavar a pocakod nyugodtan aludj hason.Már úgy sem sokáig tudsz.A baba jól védve van odabennt.

39hetes kismama.

2008. jan. 14. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 15 hetes vagyok, de még míndíg hason alszom,Bár az egyik lábam fel van húzva.Nem tudom ,hogy fogom megoldani nagy pocakkal,de biztos jön majd valami ötlet.Tehát ilyenkor még a baba a szemérem csont alatt helyezkedik el,, így őt nem éri semmi baj.ha nő a poci akkor ki kell találni vmit. plussz takaró a has köré, vagy ilyesmi.Nagyon-nagy hassal is hallotam már olyat, hogy hason aludt.Szerintem egyenlőre 4-5 hétig nyugodtan aludhatsz hason utána pedig megoldódik, nem rögtön lesz nagy hasa az embernek, fokozatosan kialakul.

Jó babavárást, és nyugodt alvást.

2008. jan. 14. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Szeja!

8 hetesen még én is boldogan aludtam hason, ma meg visszasírom azokat az időket.Addig pihenj kényelmesen amíg tudsz!Kezdj el barátkozni a gondolattal, hogy hamarosan nem fogsz tudni hason aludni, ezért néha próbálj meg más pózban is aludni.Könnyebb fokozatosan átszokni, mint egyik napról a másikra!

2008. jan. 14. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 20 hetes leszek, és még mindig alszok hason. Nem mindig, mert néha már el kell fordulnom oldalra, de néha még megy:)

A baba úgyis jelzi, ha gond van, amíg tudsz, nyugodtan aludj hason

2008. jan. 14. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!