Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Epilepsziás kismamák, volt...

Epilepsziás kismamák, volt kismamák?

Figyelt kérdés
Nálam 14 évesen diagnosztizáltak serdülőkori epilepsziát. Rohamaim nem voltak, csak végtag rándulásaim. Ezek kis mértékűek és ritkák. Convulex-et szedek, már napi egy szem, vagy kétnaponta egy is elég, így sincs tünetem. Babát tervezünk a férjemmel és ezzel kapcsolatosan várnám hasonló betegséggel küzdő kismamák, anyukák tapasztalatait. Ha Borsod megyei vagy és ismersz jó nődokit, aki neked is segített ebben, akkor az ő nevét is szívesen fogadnám. Köszönöm
2010. nov. 23. 19:39
 1/3 A kérdező kommentje:
A kérdés hülyén van írva, bocsánat, de csak így engedte a rendszer!
2010. nov. 23. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
a kérdésedre nem tudok válaszolni, de miért szedsz még mindig gyógyszert? a tüneteid is enyhék voltak, lehet, hogy csak gyerekkori epilepszia és talán gyógyszer nélkül is tünetmentes, vagyis gyógyult lehetnél.
2010. nov. 24. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem cetrotemporális epilepsziám van gyerekkoribol indult de nem nőttem ki!A terhességem előtt gyogyszert váltottam persze a dokim hozzájárulásával amit "lehet"terhesség alatt is szedni!A terhességem 3-4honapjában 1párszor rosszul voltam meg az elején mikor a hormonváltozások történtek a szervezetembe és a 7honapban!De semmi különösebb gond nem volt!a fiam 20honapos és 11hetes terhes vagyok!Sok egészséget és sikert a teherbeeséshez és a babához:)és orvossal mindenféleképpen beszélj

2010. nov. 24. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!