Mit szoltok az alabbi videohoz?
2010. nov. 23. 18:30
2/15 anonim válasza:
Jesszusom!
Én a második babámat várom,de ezt még nézni is rossz!Félelmetes.
3/15 anonim válasza:
Juj, nézni is rossz, nekem is ilyen volt, és a magzat ez a fajta mozgása fizikai fájdalmat okoz. Nem volt kellemes egyáltalán. Mindenki halálra nevette magát rajta, én rosszul voltam ettől.Főleg mikor pl az egész busz ezt nézte, és ájuldoztam, h jaj, milyen szépen látni....
4/15 anonim válasza:
ÚRISTEN!!! és ez nem fájt neked?:O:O:O
5/15 A kérdező kommentje:
A videon nem en vagyok lathato :)
Amugy de, szinte nekem is fajt ahogy neztem :))
2010. nov. 23. 19:14
7/15 anonim válasza:
Barátnőm ikrei is folyton ezt csinálták. Remélem az én lánykámnak eszébe sem jut ezt tenni velem. :S
8/15 A kérdező kommentje:
Kegyetlen egy gyermek, azt meg kell hagyni :)
2010. nov. 23. 19:30
9/15 anonim válasza:
Szzerintem nem annyira vészes, ez enyém is csinált hasonlókat, amikor a kádban ültem
10/15 anonim válasza:
Az én fiam is volt ilyen aktív, főleg, ha vettem egy kellemesen meleg fürdőt, meg UH közben. Kint is ilyen atív maradt a drága:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!