Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki terhes akkor annak...

Ha valaki terhes akkor annak a menstruáció mennyit késik, hány napot? Az első hónapban mennyit? Ugyanannyit a többi hónapban is?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 17:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Jó értem, nekem már 4 éve van és tudom gondolom van valami mert a barátommal nem védekeztünk, és pont az esedékes időben csináltuk...

Nekem eddig nem késett, most késik és ezek miatt is gondolom úgy hogy lehet hogy terhes vagyok...

és tisztába vagyok azzal hogy mit akarok.

2010. nov. 23. 20:46
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Az azért érdekes, hogy azt tudod, mikor van az esedékes idő, de azt nem, hogy nem normális dolog a menstruáció terhesség alatt. Valóban szomorú, hogy ezt anyukád nem mondta el, de ezt tanítják már általánosban, gondolom azon túl vagy már. Mi sem beszéltünk erről otthon, mégis tudtam ezeket.

Ha meg már késik, akkor vegyél egy tesztet, és csináld meg. Egyébként mi lenne a terved?

2010. nov. 23. 23:08
 23/28 anonim ***** válasza:
65%

Igen, mondjuk ez egy furcsa elszólás, nem védekeztünk és az esedékes időben csináltuk. Akkor ezek szerint mégiscsak tudsz valamit.

Kamu kérdéseket kiírni, de válaszolj, az ilyeneket egyedül találod ki vagy baráti társasággal ütitek el ezzel az időt?

2010. nov. 23. 23:24
 24/28 anonim ***** válasza:
82%

19:33-as vagyok.

Hát igen, csatlakozom az előttem szólókhoz. 16 évesen van eszed a szexre, tudod, mi a megfelelő idő, de nem tudod mik a terhesség jelei, nem tudod, mitől maradhat ki a menstruáció. Csak jelzem, hogy a neten írnak mindenről. Csak be kell írni a keresőbe, hogy a terhesség első jelei, és ezer oldalt dob ki, ahol utána tudsz nézni. Sőt, ha beírod, hogy menstruáció késésének okai, arra is kapsz választ. Ha ez tényleg kamu, akkor szégyelld magad! Sok száz nő van itt, akik alig várják, hogy jöjjön a gólya hozzájuk is, te meg itt mókázol, hogy 16 évesen lehet, hogy terhes vagy, csak mert nincs annyi eszed, hogy normálisan védekezz.

2010. nov. 24. 09:09
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem anyukádon múlik csak, ez 8. osztályos biológia!

És lehetsz terhes, ha esedékes időben csináltátok!

Csinálj egy tesztet és okosabb leszel. Most már kimutatja reggeli vizeletből.

2010. nov. 24. 11:30
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

7-es bioszanyag!!

nem tanulták a suliban vagy lógtál mikor ezt vettétek??

szexre van eszed,de tanulni nem???

Akik itt aggódnak h lehet terhesek mert késik nekik azok nem ugy értik h késve megjött nekik...jobb lesz ha odaállsz anyukád elé és mondod neki h már szexelsz,és mesélje el a következményeket,különben 3 hónap mulva azért fogsz itt irogatni hogy miért nő olyan gyorsan a hasad mikor alig eszel....

2010. nov. 24. 12:10
 27/28 A kérdező kommentje:

Nem kamu, van eszem és tisztába vagyok azzal amit akarok.

És csak ezt az egy dolgot tudtam másképp és BOCS HOGY MEG MERTEM KÉRDEZNI!!!

amikor megírtam hogy hány éves vagyok tudtam hogy ez lesz hogy mindenki meghülyül...de mindegy aki nem bír normálisan válaszolni az tartsa meg magának a véleményét...

2010. nov. 24. 17:40
 28/28 anonim válasza:
80%
A menstruáció bekövetkezhet a terhesség ideje alatt is, méhen kívülis terhesség esetén. Amúgy meg általában nem jön meg. Nekem már vagy fél éve késik minden hnapban 11-12 napokat, és nem vagyok terhes, nem stresselek.
2011. júl. 11. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!