Ha valaki terhes akkor annak a menstruáció mennyit késik, hány napot? Az első hónapban mennyit? Ugyanannyit a többi hónapban is?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 17:36
11/28 anonim válasza:
Nem az első vagyok, de válaszolok.
Az, hogy jobb esetben 9 hónapig nem leszel beteg, azt jelenti, hogy 9 hónapig nem fogsz menstruálni. A beteg szót a menstruációra értette.
12/28 anonim válasza:
Valóban nem menstruál aki terhes. Mert az már nagy baj, ha vérzik terhesség alatt, mert azzal el is vetélhet.
13/28 A kérdező kommentje:
Értem.
És ha véletlen meg fog nekem jönni akkor miért késett nekem?
2010. nov. 23. 19:28
16/28 anonim válasza:
Kérdező! Mennyi idős vagy, ha meg szabad kérdezni? Mert ezek olyan egyértelmű dolgok (tudom, hogy ez egy ilyen oldal, ahol kérdezni szoktak, de akkor is :) ), hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem tudja. Amúgy a menstruáció nem feltétlenül marad ki rögtön. Barátnőm az első négy hónapban szépen pontosan menstruált, 16 hetes volt már, mikor kiderült, hogy baba lesz. Gyönyörű 9 hónapos kislánya van már.
17/28 anonim válasza:
Hát kérlek, mikor először terhes lettem akkor 2006 márc.16.-tól egészen 2008 februárjáig nem menstruáltam.(ha a szüléssel és az utána járó vérzést nem számítjuk)
18/28 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és nem tehetek én róla hogy az ilyesmit nem tudom, anyám nem mondta el, én csak azt hittem hogy úgy van.
Interneten meg nem írták.
De köszi a válaszokat.
2010. nov. 23. 19:43
19/28 anonim válasza:
Hát sajnálom,hogy anyukád nem világositott fel!! tehát ha valaki terhes lesz azt elsösorban abbol tudja ha kimarad a menzesze. de ha ki is marad még nem biztos,hogy terhes egy csomo más dolog is bezavarhat. És ügye vannak a kivételes esetek,hogy terhes lesz valaki és még pár hónapig ugyanugy megjön vagy kevesebb.
20/28 anonim válasza:
csak annyit fűzök hozzá, hogy 16 évesen még nem szabályszerű, hogy órát igazítsanak a menstruációd után. Még nem gond ha nem állt be, ahogy hamarabb jön pár napot, úgy késhet is pár napot. Már attól függ, mit jelent nálad a késés. Ha a 24. nap helyett a 26.-on vagy, az szerintem még nem késés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!