Csak a 11. hét végén kezdtem el szedni a Folsavat, ugyanis a nődokim szerint nem kell, de a férjem szerint fontos. Nem késő?
szia,
Én elevit mellett nem szedek külön, mert az elég ami a terhesvitaminban van.
Az első 3 hónapban a legfontosabb a folsav, utána is, de akkor más kevésbé.
Szerintem nem kell kulon szedned a folsavat,hisz a rengeteg vitamin mellett pont ez a lenyege az Elevitnek.Igaz az tenyleg jo ha szeded a terhesseg elott mar 2 honappal...en is szedtem aztan a doki kiirta az Elevitet,mert abban a folsav mellett mas vitaminok is vannak,de en rosszul voltam tole,ugyhogy maradt a folsav magaba,napi 1 bogyo....mast nem irt ki,mert rengeteg gyumit ettem,szinte azon eltem,annyira kivantam ...pedig 1x sem hanytam es kajat is tudtam enni.
Ne aggodj,ha szeded az Elevitet akkor minden Ok.
Szia,
A 12.hétig kifejlődik mindene a picinek, a folsav az idegcsőzáródások, és sok más miatt fontos, ha az elevitet szedted rendesen minden nap, amióta terhes vagy a plusz folsav nem mindig kell... csak ha a doki indokoltnak tartja.
A terhesvitaminok úgy lettek kialakítva, hogy a baba-mama szükségletet teljesen fedezzék... minden vitamin, nyomelem, ásványi anyag téren... Ne a aggódj
Nem késo, szedd nyugodtan, sokan, csak 8-9 hetesen veszik észre konkrétan, hogy terhesek és nekik sincs semmi bajuk. Szedd, ártani nem árt, csak használ! Viszont Elevitbol, elég a napi 1 !!!
Minden jót! Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!