16 hetes terhes vagyok és még most is olyan a hasam, mintha zsírréteg lenne rajta! Nem olyan szép összefüggő mint a hasonló korú kismamáknak! Más is így van vele? Mikor kezd el nőni a pocakom?
Nekem a 18.héttől kezdett alakulni,bár már előtte is látszott csak akkor tényleg úgy látszott mintha kicsit többet ettem volna.Nem vagyunk egyformák,aki vékonyabb,izmosabb annak már az elején feszesebb a pocija,akin van egy ici-pici felesleg később úgy a 20-24.hét körül kerekedik jobban ki.A mikor az első babámmal voltam kismama,végig ali gvolt hasam,magamban kérdeztem is ,hogy ugyan hol fér el a baba,de ahhoz képest egészséges 3kg25dkg kislányom született.Úgyhogy fel a fejjel,nem a méret és a forma a lényeg.Boldog babavárást!
19 hetes kismami
Szia,
Egy kolléga nem tudta, hogy babázok, és 12hetesen azt hitte, hízok, 14hetesen vette csak észre, hogy az a pocak nem a kaja műve, hanem baba. Valahogy kimaradt a babázós beszélgetésekből.
16hetesen nem néznek annyinak, mert jóval nagyobb a pocim, mint más mamáknak... Szép hathónapos pocival mászkálok:) amúgy nagyon vékony voltam/vagyok 180/67kg, nem volt hasam eddig.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy nem a méret és a forma a lényeg, csak kicsit félek, hogy nehogy baj legyen. Nincs pocim az nálam egyenlő, hogy v.mi baj van. Vagyis van pocim, csak mikor leülök, akkor még mindig gyűrödik a "pici" hájam! :-)Ma megyek uh.-ra biztos azért vagyok így megijedve.Általában uh. előtt szoktam parázni!:-)
Boldog babavárást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!