Barnázás miatt utrogeston hüvelykúpot kaptam. Ki meddig használta? Miután elmút a barnázás még meddig használtátok? Nem volt baj az abbahagyás után?

Szia!
Én is azt kaptam,és 12h kellett volna szednem,sajnos nekem tegnap elött volt missed ab. mert a "babának" nem volt szívhangja:(((((
Vedd komolyan a tüneteket,és használd,ha meg nem vagy biztos inkább hívd az orvosodat!
Szívből kívánom h ne legyen semmi gond!!!!!

Szia!
Elővigyázatosságból mindenképp érdemes a 12. hétig szedni, ha már egyszer volt barnázás.
Én 3x2-t szedtem szájon át, nem tudom, hogy bírtam volna a hüvelytabival, hogy folyik, meg minden. :S
A barnánáz progeszteronhiányra utal, ezért ha a gyógyszertől megszűnik, azt jelenti, rendben van a progiszint, de ha abbahagynád egyből, megint leesne, hiszen a gyógyszerből jön a progi.
Remélem, érthető. :))
A 11. hét betöltésével fokozatosan kell leépíteni a 12. hétre, nekem 2 napig 2x2 kellett, majd 2x1, aztán 4 napig 1x1.
Minden jót,
25 h km

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!