Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás miatt utrogeston...

Barnázás miatt utrogeston hüvelykúpot kaptam. Ki meddig használta? Miután elmút a barnázás még meddig használtátok? Nem volt baj az abbahagyás után?

Figyelt kérdés
Most vagyok 6 hetes, másfél hete kaptam mert volt egy kis barna folyásom (bugyimon két babszemnyi folt), már napok óta semmi. Az orvosom azt mondta hogy ha nincs semmi, akkor abbahagyhatom. Mi van ha az abbahagyás után megint visszajön? Vagy ha abbahagyom és elvetélek?
2010. nov. 22. 12:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szia! Én 6+4 hetesen kaptam, szintén kis barnázgatás miatt, nekem azt mondta az orvos, 12. hétig kell szedni...holnap megyek is az újabb adagért, mert megint elfogyott..
2010. nov. 24. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
sziasztok! bar en nem a barnazas miatt kapom, de ha jo emlekszem a 15hettol hasznalom a kupot. most 26hetes vagyok. szoval doki es doki kozott is kulonbseg van! de nekem mar vegig hasznalni kell.
2010. nov. 24. 17:37
 13/15 Veca75 ***** válasza:

Szia!

Én is azt kaptam,és 12h kellett volna szednem,sajnos nekem tegnap elött volt missed ab. mert a "babának" nem volt szívhangja:(((((

Vedd komolyan a tüneteket,és használd,ha meg nem vagy biztos inkább hívd az orvosodat!

Szívből kívánom h ne legyen semmi gond!!!!!

2010. nov. 25. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Elővigyázatosságból mindenképp érdemes a 12. hétig szedni, ha már egyszer volt barnázás.

Én 3x2-t szedtem szájon át, nem tudom, hogy bírtam volna a hüvelytabival, hogy folyik, meg minden. :S

A barnánáz progeszteronhiányra utal, ezért ha a gyógyszertől megszűnik, azt jelenti, rendben van a progiszint, de ha abbahagynád egyből, megint leesne, hiszen a gyógyszerből jön a progi.

Remélem, érthető. :))

A 11. hét betöltésével fokozatosan kell leépíteni a 12. hétre, nekem 2 napig 2x2 kellett, majd 2x1, aztán 4 napig 1x1.

Minden jót,

25 h km

2010. nov. 25. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is kaptam ezt az utrogestont de tegnap nekem a doki azt mondta,hogy a 16.hétig kell szedni.Lehet bele számolta volna azt is,hogy fokozatosan csökkentjük az adagot?Mert azt ugye mondta,hogy lassan szabad csak elhagyni nem egyből.
2010. nov. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!