Mit lehet tenni a derékfájás ellen? 31 hetes km
nagyon fáj a keresztcsontom,és a nyakamnál is a gerincem,mit lehet tenni ellene?a keresztcsontnál akkor is fáj,ha oldalt fekszem,háton érdekes módon nem,de úgy meg nem fekhetek...
kalciumot nem szedek,kellene?
Szia!
Nekem nagyon jó volt az Anita hastartó, az összes terhet levette a derekamról, nem fájt semmim ha rajtam volt, csak ajánlani tudom.
van anita hastartóm,de amióta átfordult a baba nem hordom...nem esik jól viselni...
bár előtte nagyon sokat segített
köszi azért!
Szia!
Nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy ha ilyen izületi és egyéb problémám van, akkor a kalcium segíthet. Kalcium Sandoz pezsgőtablettát szedek, alapból napi egyet, de ha fájdogál valamim (derekam, csípőm szokott), akkor napi kettőt iszok.
köszi,29 hétig én is ittam,csak közbe jött a reflux,azóta minden savasat elhagytam,lehet nem kellett volna,magne b6ot szedek,kalcium van tabletta formában?
így nagyon rossz,lassan minden izületem sajog...
Nekem is nagyon fájt a keresztcsontom, és a derekam, ezért a 20. héten elmentem kismama masszázsra ami nagyon jól esett, és sokkal jobb lett a derekam is, azóta hetente 1x megyek masszíroztatni, és így nem fáj a hátam sem és a derekam sem.
37 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!