Mi alapján állapítjátok meg, hogy melyik testrészét érzitek a babátoknak? Mitől vagy biztos benne, hogy amit éppen kinyom, az a lába/keze stb.
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 10:36
1/9 anonim válasza:
Csak találgattam, bár a talpát néha tökéletesen ki lehetett venni. Meg abból, hogy tudtam, hogy épp hogy fekszik, így viszonylag be lehetett lőni, hogy mije lehet, amit kinyom.
2/9 anonim válasza:
Kedves első, és honnan tudtad, hogyan fekszik?
Nekem 3 gyerekem van és ezt sose értettem, én sose tudtam, mije nyom csak azt, hogy nyom...
3/9 anonim válasza:
Mert a 3 nagy már a 20. héten befordult és nem is mozdult onnan :) A 4. babám meg csak a 32. hétre fordult be, addig keresztben volt :) Szóval így könnyű volt beazonosítani a testrészeket.
4/9 anonim válasza:
A lányom a bal oldalamat rúgta szét.míg haránt volt a csípőm magasságban, később feljebb.A kezével kisebbeket ütött.A sarkát előszeretettel használta-megszületése után jól megnéztem-cuki kis hegyes sarka volt-van.:))
5/9 anonim válasza:
Én csak uh után tudtam mije, hol van. Persze még ekkor sem tudtam pontosan, csak következtettem. :)
Amikor a vége felé nagyon erőseket rúgott a bordáimba, akkor egyértelmű volt, hogy az a lába. :)
6/9 anonim válasza:
Nekem is UH-on mindig elmondja a doki, és megmutatja a hasamon, hogy mi hol van éppen. (nem nagyon mozdul ki a kényelmes pozitúrájából) :)
Kérdezd meg te is vizsgálatnál!
7/9 anonim válasza:
10:59-es, Neked végül befordult a babád harántból? Mikor? Az én lányom is keresztben van, most vagyok 30 hetes, és kicsit izgulok, hogy befordul-e majd. Ugyan helye biztos van még, mert 180 fokokat fordul, hol a jobb, hol a bal oldalamat rúgja, és az ellenkező oldalon érzem csuklani. De valahogy nem akar 90 foknál fejjel lefelé megállni...
8/9 anonim válasza:
Nekem fogalmam sincs, hogy éppen melyik testrészét érzem.
37 hetes km.
9/9 anonim válasza:
10:59-es vagyok 32 hetes voltam azt hiszem!:))
beszéld meg vele, hátha rendes lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!