37+2 naposan a babánkat 3300g- ra becsülték. A szülésznőm kitapogatta és az orvosom is azt mondta, hogy 3500g körül lesz, nem lesz nagyobb. A következő 3 hétben ha bent marad végig akkor nem hízik tovább? Vagy esetleg fogynak a babák olyankor?
Szia!nekem a kisfiam 37+1 naposan 2780 gramm volt,40+2 napra született 4070 grammal.
Én úgy tudom,hogy pont az utolsó hetekben hizzák a legtöbbet,akár heti 25 dkg-ot is.
A mehlepeny allapotatol fugg, hogy mennyit hizik az utolso hetekben.
Elvileg 15-20 dkg az atlaghizas hetente, de ha peldaul erosen meszesedik a mehlepeny es meg nem indul meg a szules, akkor egyaltalan nem biztos, hogy hizni fog. Lehet, hogy csak stagnal, de valamennyi fogyas is elofordulhat (ez inkabb tulhordasnal jellemzo, de nem feltetlenul igaz). Ebben az esetben altalaban latszik a baban szuletes utan, hogy fogyott bent valamennyit, nagyon rancos a bore.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Szorítsatok:)
Ugyan ez.
36+6 hetesen 3233 gramm UH szerint. Doki 3,5 kg-ot tippelt.
Kereken 3 hétre rá született meg, 4020 grammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!