Más mit csinál a terhesség alatti narancsbörrel? Ha mindennap masszirozom jobb lesz?

Szia!
Neked csak terhesség alatt van narancsbőröd?
Nekem eddig is volt de most +15kg-val még jobban előjött.
A kérdésedre válaszolva sztem lehet azokat a krémeket terhesség alatt is használni meg a masszírozás is jó elvileg. mást nem tudsz tenni vele. Én nem teszek semmit. Majd ha megvann
picur...
Üdv
36 hetes kismama

én nem törődöm vele.
majd ha tudok, csinalok egy infraszauna kúrát (heti 1-2x infraszauna egy hónapig), az szépen eltünteti, sokkal jobban, mint bármilyen krém, jót tesz az egészségemnek is, meg a bőrömnek is.
régen is rendszeresen jartam, soha az eletben nem volt narancsborom, most van, sajnos a férjem vette észre.
de annak idejen amikor fogyoztam, es lement az elso 10 kiló, es hogy ne legyen rossz a borom, akkor is nem a kilókat vette eszre, hanem hogy milyen szep barsonyos a bőröm (a szaunatól :)))

szia,
Én is mindennap masszíroztam, kentem celluit krémmel...hát nem lett jobb , még jól szét is repedt a bőröm.
Remélem nálad nem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!