Álmosság és derékfájás lehet a terhességtől, ha még csak a 6. hétben járok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 14:10
1/7 anonim válasza:
Álmosság biztosan lehet. Én az 5. héttől a 10. hétig állva el tudtam volna aludni bármikor és bárhol. :-)
2/7 anonim válasza:
szia,.
Bizony lehet..:))
Aludj, amennyit csak tudsz.
3/7 anonim válasza:
Szia,
Az első trimeszterben csicsimanó volt a becenevem, annyit aludtam, ha tehettem...
A derékfájás is lehet... nekem mostanság fája derekam.
16hetes kismama
4/7 anonim válasza:
Az első 2 hónapban én olyan voltam mint 1 medve:) állandóan aludtam volna,ez a terhesség egyik biztos jele:)
A derékfájás is normális,mensis görcsök is lehetnek az is belefér,ha nem túl erősek és nem vérzel.
Boldog Gömbölyödést Neked :)
Helga
5/7 anonim válasza:
Lehet, nekem is volt mindkettő!
Boldog babavárást :-)
35 hetes
6/7 anonim válasza:
Hajjaj!!!!Mindenképp,én az első másfél 2 hónapban ha tehettem volna egész nap csak aludtam volna!Főleg ha ettem utána volt nagyon rossz,mivel dolgoztam nem tudtam alukálni.Mikor ez átment rajtam jött a szagérzékenység-mint a vadászkutya kilométerekről megéreztem mindent.Boldog babavárást!
7/7 anonim válasza:
Nekem derékfájás nem volt, DE egyetemi előadásokon feszt bukott hátra fejem, majd' bealudtam, nagyon ciki volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!