Titeket nem bosszant amikor egy olyan szemely beszél ugy a szülésről, hogy semmiség aki még nem esett át rajta?
En meg nem szultem, 37 hetes vagyok, s ugy allok hozza, hogy qvara de nagyon borzasztoan fog fajni, de nem fogok visitozni, sikitozni, orjongeni, mert paros labbal szarnyak nelkul repulok a szuleszetrol :) (szerencsere egy baleset kovetkezteben nem tudok sikitani, orjongeni... nem jon ki hang a torkomon mikor olyan helyzetbe kerulok, de ha tudnek se tennem... eleg jol birom a fajdalmat... relative)
Szoval en fel vagyok keszulve a fajdalomra, plane, hogy itt erzestelenitot nem is adnak, de nem is kernek, mert azzal csak a baba szenvedne meg(legalabbis igy hallottam...)
Csak pozitivan, optimistan allok hozza a dolgokhoz, fajni fog, de el is felejtem ha mar kezemben lesz a Babam... Muszaj egy kicsit igy hozzaallni a dolgokhoz... Aztan, hogy hetekig ki leszek nyulva, az is biztos... de legalabb lesz Babam :D
9.5 hónapos a kislányom.
Persze tudom, hogy valakinek jobban, valakinek kevésbé fáj.
De olyan ember ne nyilatkozzon úgy, hogy ááhh nem fáj az annyira aki nem esett át rajta.Ha valaki túl van rajta és azt mondja , hogy nem fájt annyira akkor még irigykedem is :D
Este ugy esem be az ágyba mint aki 1 hete nem aludt :D Pedig heti 7 napot dolgoztam napi 12-14 órában tehát nem vagyok elszokva a munkátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!