Most kinek higyjek? A 4d-s ultrahang es a sima ultrahang kozel ket het kulonbseget mutat
Szia!
Nem tudom,h ott hogy mennek a dolgok de én ugyanígy jártam.
Nekem a dokim minden egyes alkalommal 2 héttel kisebbnek méri a babát. Mindig UH-val kezdünk és csak utána kérdezi meg pontosan "mennyi idős" is vagyok és akkor kéri a el kiskönyvemet is. Kb. persze biztos tudja de nem hinném,h. nagyon emlékezne rá meg arra,h. mindig kisebb. Főleg,h. eddig 4x voltam csak nála mert nemrég váltottam.
Elmentünk 4D-re amiért itt ugye sok pénz elkérnek, megkérdezték mennyi idős terhes vagyok és szinte napra pontosan annyinak mérték le.
Az elmondottak alapján sztem ti is a dokimra szavaznátok,nem? Pedig ő csak 2D-vel nézi.
De különben nem egyformán nőnek,csak a 2 hét eltérés kicsit sok.
Üdv
36 hetes kismama
Ja, és még hozzátenném,h. szinte kizárt,h. annyi idős legyek mert 40-45 napos ciklusaim voltak ezen kívül már a legelejétől kezdve kisebb volt 1-2 héttel csak ettől függetlenül arra az időponra írtak ki amikor a számítás alapján kellene szülnöm.
Szóval ahol én voltam 4D-n ott nem a babát mérte hanme az időt :-/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!