Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem késő, hogy 20 hetesen...

Nem késő, hogy 20 hetesen csinálják meg a chorionbiopsziát?

Figyelt kérdés
Az orvos küldött el, alacsony afp miatt, de félek, ha 20 hetesen megcsinálják, és 22-23 hetesen kiderül, hogy beteg a baba, már ugye meg kell szülni.
2009. jan. 12. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez tény, ez így van, sajnos akkor meg kell szülni. De az AFP hamarabb nemigen derül ki, szóval sztem hamarabb nem tudott volna küldeni hacsak nem a korod miatt. 35 év alatt nem küldenek csak úgy.

Megkérdezhetem,h. mennyi az az alacsony AFP? Genetikai UH-n voltál már?

2009. jan. 12. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, és 0,5 lett kétszer az afp-m. Egyik egy négyes teszt volt. Amúgy minden ok, genetikai uh is, a dokim javasolta,biztos ami biztos alapon. Nehéz döntés...
2009. jan. 12. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Köszi az infót.

Én 27 éves vagyok, nekem is alacsony lett (0,64) de nem küldtek sehová sem. Sőt meg sem ismételték mert állítólag hamarabb lett levéve és így nem foglalkoztak vele. Viszont kombinált tesztem is volt anno ami meg jó lett (1:11000-hez).

Lényeg az ha betegen biztosan nem vállalnád akkor csináltasd meg sztem. De biztos minden oké. Tudod ezt az AFP-t mindenhol csak szidják,h sz@r.

2009. jan. 12. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, reménykedünk. Nekem annó a négyes tesztem 1:650 lett.
2009. jan. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!