Szerintetek mikorra várható eredmény?
Figyelt kérdés
16 hetes vérvételi eredményeket hova küldik ?vagy azt mi kapjuk meg esetleg védönöhöz megy ?és mennyi idö alatt van kész ?köszönöm elöre is a válaszokat ?2010. nov. 18. 18:36
1/7 anonim válasza:
Ha az Afp-re gondolsz, akkor az nekem majdnem 3 hét volt, mire megjött az eredmény és a védőnőhöz ment!Ott kaptam meg, mikor mentem tanácsadásra.
20h km
2/7 anonim válasza:
én bp.17.ker. sztk-ban voltam, és ha ottani dokihoz tartoztam volna, akkor felvitték volna a nőgyógyászatra, de mivel máshonnan küldött a doki, ezért az osztályra mentem az eredményért. Egy hét múlva lett kész.
3/7 anonim válasza:
Nekem az AFP másnapra megvolt a sima laborral együtt, a hepatitisest meg majd a kórházban kell felvennem.(azért még nem mentem be,de szerintem már megérkezett a terhesgondozóba)De sok helyen úgy van,hogy a 18 hetes uh előtt tudod elkérni,ha jól tudom.
4/7 anonim válasza:
18:59 vagyok, az ,,osztályra mentem", az a labor akart lenni. Csak késő van már gondolkozni. :) bocsi
5/7 anonim válasza:
Nekem is megvolt másnapra. A Hepatitis szűrésre kell sokat várni, és nálunk azt a védőnő kapja meg.
6/7 anonim válasza:
nálunk 2 hét volt, sztk-ba járok, az orvosom kapta
7/7 anonim válasza:
Nekem nagyon gyorsan megvoltak az eredmények,hétfői nap volt,hogy levették a vért,szerdán már telefonált a védőnő,hogy megvan az AFP eredmény(mert hozzá küldték ki)
A Hepatitis szűrés erdményére viszont legalább 2 hetet kellett várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!