Hol csinálnak ingyenesen kromoszómavizsgálatot a "szülőknek"?
Előtt.
Pontosabban lombik előtt. Mert az intézetünkben 22 ezer lenne. Arra gondoltam, máshol lehet, hogy finanszírozzák.
Szia!
Hát ingyenesről nem tudok, de nekünk 10.000 Ft volt 2007 év végén az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban. www.gendiagnosztika.hu
Nem tudom, most mennyibe kerül, de meg lehet kérdezni e-mailben is, az semmibe nem kerül.
Sok sikert?)
Fejenként 10.000 vagy összesen?
Sikerült a baba?
Szia!
Csak a férjemnek kellett, úgyhogy fejenként 10.000. Igen, sikerült, pont ma 16 hónapos a fiam. A genetikai vizsgálaton egyébként minden oké volt. Nálatok miért akarnak ilyen vizsgálatot csinálni? Mert az nem csinálják mindenkinek, csak ha indokolt..
Túl vagyok 5 sikertelen inszemen és 2 lombikon. Egyébként minden vizsgálati eredményünk jó, minden rendben van. Én kérdeztem rá a dokinál, hogy hallottam erről, érdemes-e megcsináltatni. Ő mondta, hogy igen, próbáljuk meg.
Végül is semmi probléma nincs egyikőnknél sem, még sem sikerül a terhesség. :(
Fejenként 11 ezer, de mostmár látom, hogy ez reális ár. Köszönöm az infót! És gratulálok a babádhoz! Elsőre sikerült?
Szia!
Elsőre, inszemmel, sok sikert a babához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!