Baj van? Betöltött 6. héten voltam dokinál és csak petezsákot látott, két hét múlva kell visszamennem! Hasi ultrahanggal nézett, nem hüvelyivel, ez számít vmit? Sok véleményt várok, kérlek írjatok!
Szerintem számít. Hüvelyivel ilyenkor többet lát.
De még azzal sem biztos, hogy látható lett volna szívműködés. Én kerek 6 hetesen voltam, és nekem sem látott, pedig az hüvelyi volt.
Ne aggódj!!!
Szia!
Nem hiszem, hogy valami probléma lenne. Nálunk is csak a petezsák volt látható először(szintén 6. hét), a 8. hétben mondták biztosra, hogy baba van. Most pedig már 6 hetes a kisfiam, úgyhogy ne aggódj!
Kicsit megnyugtattatok,köszönöm!
Mindenkinél azt olvasom,hogy hat hetesen már ekkora,meg akkora a baba,meg szívhang,nálam meg csak petezsák:-(
Azt mondta a doki hogy még nem lát semmit csak a petezsákot!
Ennyi! Ő azt mondta ez normális,6 hetesnek felel meg!
No,akkor most nyugodj meg és bízz a dokidban.Azzal meg ne is foglalkozz, hogy ki mit ír, hogy mit lehet ilyenkor látni!Én is sokszor idegbajt kapok, hogy nekem kisebbek/nagyobbak a méreteim, mint másnak.Mindig azt hiszem, baj van.Majd 2 hét múlva minden kiderül, addig meg fel a fejjel!!!
20h km
Szia.
Én is 6hetesen voltam, csak szabályos petezsák volt látható.Életjelenség nincs.
Majd 2 hét múlva 8 hetesen már dobogott a kis szíve. Pedig hüvelyivel nézte.
Úgyhogy ne aggódj, mert azzal ártasz a legtöbbet.
Lassan egy éves kislány anyukája:)
Szia.
En 6+5 hetesen voltam eloszor, es nem volt semmi szivhang... Legkozelebb 3 hetre ra mentem, 9+5 hetesen, s mar dobogott a kis szivecskeje :)
Most is itt verdes bennem, 36 heteske a Leanykam a pocimban :)
Ugyhogy csak nyugalom!
Nekem meret alapjan egy hettel le van maradva a babam, biztos nalad is ez van, mert kesobb fogant meg, nem ugy, mint ahogy a "nagykonyvben" meg van irva :)
Nyugalom!
Minden jot! Majd ird meg mi lett :)
Szia!
Nyugodj meg!Én mensi alapján számított 7.hétben mentem a dokihoz először,hogy majd már látunk embriót és szívhangot is.Erre csak egy petezsák volt,benne semmi.Mondta doki,h ez így van jól,majd két hét múlva újra nézi (hasival midkétszer),ekkor megállapította,hogy 5 hetes lehet a terhesség.A petezsák meg jó nagy volt,és üres.Tisztára beparáztam.Két hét múlva "már" 6 mm-es volt az embrióm.Most meg 63 mm volt ,12 hetes vizsgálaton:))
Nyugi,neked is ott lesz a kis emberpalántád!Majd írj ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!