Keményedhet a méh már 5 hetesen? Vagy inkább rándulásszerű volt!?
5 hetes vagyok kb, kicsit több. Egyik reggel egymás után elég sokszor csinálta azt a méhem, hogy 1 másodpercre összerándult, aztán elernyedt. Ez ismétlődött vagy tízszer! Eléggé megijedtem, bevettem magnéziumot, elmúlt, azóta nincs! Jah, és mensis érzés nem társult hozzá, csak a sima rángást éreztem, ami nem volt fájdalmas, inkább kellemetlennek mondanám!
Járt már más is így ilyen kis terhességben??
Légyszi, nyugtassatok meg!
Kizárt, hogy 5 hetesen keményedjen a méh.
Kérdezd meg a dokidat, mi lehet a baj!
Én úgy tudom,h. a méh mindig keményedik csak nem érezzük.
Ahogy halad előre a terhesség úgy válik egyre érezhetőbbé (meg kellemetlenebbé).
Egyébként nem tudom mert nekem nem volt ilyen anno. Kb. a 22 héttől érzek keményedést de nekem egyfolytában kemény egy darabig aztán elmúlik, és nem rándulásszerűnek éreztem.
Üdv
36 hetes kismama
Köszönöm!
Akkor ez biztosan más, mert ez rándulásszerű, inkább remegés!!
Holnap tudom hívni a dokimat, mindenképp megkérdezem!
De szerencsére azóta nem fordult elő egyszer sem!
Még az is lehet, hogy nem a méhem, hanem mondjuk a méhszalagok húzódnak, mert nem csak középen éreztem, hanem az egész alhasam alján egyenes vízszintes vonalban, kb 20 cm hosszan!
Eléggé ijesztő volt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!