A fronttól keményedhet a hasam?
31 hetes terhes vagyok és ez a második terhességem.Az elsővel nem voltak ilyen gondjaim,de már 1 hete lassan,hogy folyamatosan keményedek.Kedden mondta a védőnőm,hogy szedjek MagneB6-ot napi 3x1-et.De mintha nem is hatna vagy nem tudom.Már nagyon kellemetlen,mert fáj lent a szemérem csontom is és már néha a járás is nehéz,úgy keményedik.Mondta a védőnő,hogy a keményedés előhozhatja a korai méhszáj kinyílást is.Nődokihoz kedden megyek.
Szerintetek mitől lehet vagy valami tipp a keményedés ellen?
A pihenést igyekszem sűrűn beiktatni,de egy 1,5 éves mellett nehéz!
Köszi előre is!
Én most töltöm a 32. hetet. Kb. 1-2 hete elég sokat keményedek én is, az orvosom szerint a frontoktól. Nekem felírta receptre a Magnesi Citricit azt kell szednem napi 3X1.Éjszakára méhlazításra Pipolphen tablettát kell szednem. A többi magnézium szerinte szentelt víz. Én ma este megyek hozzá kontrollra remélem a méhszáj még zárt.
Szerintem Te is mielőbb keresd fel, mert itt szerintem a Magne B6 már kevés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!