Miskolcon a vasgyári kórházban milyen tarifával dolgoznak az nőgyógyász dokik?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 13:42
1/3 anonim válasza:
azt sajna nem tudom, tatbány környéki vagyok, de a legkjobb az, ha vizsgálatkor hamarbb mész, vagy utána is vársz és az ott álló anyukáktól, vagy kismamáktól kérdezel, én is így tudtam meg, illetve ha van választott orvosod, az szemrebbenés nélkül megnevezi az összeget, csak kérdezz rá bátran.
2/3 anonim válasza:
bocs, lemaradt az összeg, errefelé( Tatabánya) 50000.volt 2008 jun.ban
3/3 anonim válasza:
Én Miskolcon a megyeit tudom.Vagyis az én dokim ott dolgozik, és mivel csak magánorvos, és jó orvosnak tartják, így elkér egy szülésért 100.000.-ot.De van aki kevesebbel is megelégszik:)) Kérdezz rá bátran, ha mindenképpen megfogadod a dokit.Ha csak azért kérdezed hogy mennyit adj, annyit amennyit szánsz rá, te tudod, hogy hogy állsz anyagilag:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!