29. -30. hétben kb.5 órás kocsiút külföldre, ahol 6 nap pihenés. Mire figyeljek oda?
Gondolok egyrészt a kocsiútra ( 1-2 óránkénti megállás, vegyek e ővlehúzót esetleg,... )
És a kinti tartózkodásra ( napi vitamin, MagneB, ha keményedés van-bár nem szokott, párnák az alváshoz... )
Más valami tanács? Tapasztalat? Hogy mit vigyek, mire figyeljek oda jobban?
szia,
Az övlehúzó nem rossz, nekem van is 1, ha érdekel, írj privit.
Sok folyadék, de készülj fel hogy nem óránként kell majd pipilnek...
Mindenképp mozgasd át magad, ha megálltok, nehogy elkezdj dagadni.
Ha lehet kicsit rakd magasabbra a lábad.
Kellemes pihenést.
Először is, ne stresszelj miatta!
Én kétszer is voltam 10 órás autóúton külföldön terhesen. Legutóbb karácsonykor. S most 32 hetes vagyok.
Legyen betegbiztosítási kártyád. Ha EU-s országba mész, az OEP kiad neked 5 perc alatt egy ilyen kártyát, s azzal ugyanolyan ellátásban részesülsz, mint más ottani állampolgár. Ha nem EU-s ország, akkor köss betegbiztosítást valamelyik biztosító társaságnál.
Az, hogy sűrűbben álltok meg, az fontos. Mi kétóránként megálltunk kinyújtózni, pisilni, (valamit enni). Sok folyadékot is vigyél magaddal, enni legyen mit enned. Én hátrébb húztam az ülést és hátrébb is döntöttem, így jobban elfért a lábam és az öv sem nyomta a pocimat egyáltalán. Van, aki kispárnával is készül, hogy a dereka ne fájjon, én nem láttam szükségesnek.
Még annyi, hogy lehetőleg nappal utazzatok, ne éjszaka, mert akkor sokkal fárasztóbb.
szia,
Nekem írtál az övlehúzóval kapcsolatban, de visszajött az e-mail, amit válaszoltam neked.
Lehet megtelt a postafiókod, majd próbálom később is elküldeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!