Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondtak már valamelyikőtöknek...

Mondtak már valamelyikőtöknek ilyet? 36 hetes terhes vagyok, ma voltam NST-n,

Figyelt kérdés
és a dokim azt mondta, hogy a felső görbe ( szívfrekvencia ) vonala túl egyenes, nem elég cikk-cakkos, ami jelenthet lepényelégtelenséget. Izgulok!
2010. nov. 16. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:

hát én is izgulnék....

de hazaengedett???

nem kérdezted hogy mitől van ez? mit mondott? írj bővebben.

2 kisfiú anyuja

2010. nov. 16. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem fogtak bent a korházba akkor nem hiszem hogy komoly baj lenne...de a dokit kellett volna megkérdezni.Remélem semmi gond nem lesz!
2010. nov. 16. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, nálam szerencsére minden rendben volt, de azt nagyon furcsálom, hogy ilyen gyanúval Téged csak úgy hazaengedtek! Ezt nem kellene folyamatosan megfigyelni? Bár tudnék valami okosat írni! Azt hiszem, a helyedben én másik orvos véleményét is kikérném. Drukkolok nektek!
2010. nov. 16. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
azt mondta, hogy valószínűleg semmi gond nincs. nem biztos, hogy van lepényelégtelenség csak lehet... Csütörtökön megyek ultrahangra. Akkor van baj, ha csökken a magzatmozgás, figyelnem kell, de teljesen jól rendszeresen mozog, csak nem jó ilyet hallani
2010. nov. 16. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam is mindig gond volt a görbével.

De az én orvosom mindig küldött keringésre (ultrahanggal megnézték, hogy kap-e elég oxigént) vagy megnézte a magzatvizet.

Azt mondta nekem mindig, hogy az NST az nem diagnosztikus értékű vizsgálat de a Doppler az az.

Teát engem mindig lelkiismeretesen továbbküldött és csak akkor engedett el, ha a keringés vagy a magazatvíz ok volt.

2010. nov. 16. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt hívják beszűkülésnek. Nekem is ilyen volt ( a baba végig jól és sokat mozgott), engem egyből küldtek át flowmetriára ahol az összes eret végignézték áramlás szempontból. Semmi baj nem volt szerencsére, 2 nap múlva sponátnul szültem.
2010. nov. 16. 15:07
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jó hallani, hogy nálatok rendben volt minden. jobban örültem volna ha ma elküld ultrahangra, de csütörtökig csak kibírom, figyelem a mozgást!
2010. nov. 16. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
lehet csak aludt a picid, nem tudom minek ijesztget egyből az orvos.. nekem is volt beszűkűlt görbém, 41. héten vagyok II. fokban érett lepénnyel...
2010. nov. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!