8 hetesen is szedhetek már magnéziumot?
szedhetsz, de a napi adagba számold bele azt is ami a femibionban van, illetve én nem kezdenék egyből ilyen nagy adaggal, ugyanis később ha majd a keményedésre kellene szedned már nem tudod emelni az adagot, ha eleve így indítasz.
kezdetnek szerintem elég napi 1 max 2 magne b6. (femibionban nem tudom mennyi van)
ha így is elmúlnak a tünetek akkor elég lesz. de a dokidat is megkérdezheted.
amúgy a feszültség és álmatlanság ellen a relaxáció is jó.
Nekem pocakfájdalomra,húzódásra 3-szor 1-et javasolt a doki,annyit te is szedhetsz nyugodtan.
Ha a későbbiekben lenne keményedés,akkor emelik az adagot,napi 3-szor kettőre.(ezt az előzőnek írom) ha meg ne adj Isten valami baj van,akkor emelt Mg-infúziót kap a kismama.Úgyhogy napi 3 mehet nyugodtan :)
tudom, hogy emelik az adagot 3x2-re ezért írtam, hogy ne kezdje egyből nagy dózissal, hogy lehessen későbbiekben még hova emelni az adagot. amúgy remélem nem lesz rá szükséged :)
minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!