Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy terhesmama nadrág el...

Egy terhesmama nadrág el lehet szabva és szoríthat, ahol nem szabadna, vagy amennyit szorít az még nem ártalmas a babóra nézve?

Figyelt kérdés
Olyan terhesmama nadrágom van ami nem túl sokat enged ha leülök. Ilyenkor az alhasamnál szorít ami nem zavaró, csak a baba többet mocorog ilyenkor. Ebből gondolom, hogy talán neki nem kényelmes. Sajnos kisvárosban lakunk, nincs lehetőségem bő választékban terhesmamaruhákból, még a turkálókban sincs szerencsém. 29 hetes kismama
2008. jan. 12. 08:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is vettem 2 db nadrágot, de ugyanezek a problémáim mint neked, úgyhogy valószínű mind ilyen. Például vezetés közben engem is szorít, állandóan húzkodom, mert mocorog a baba. Vagy csak minket zavar?!

19 hetes kismama

2008. jan. 12. 09:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha szoros, az semmiképp sem jó egyikőtöknek sem! Nem csak a te, de a baba komfortérzetét is zavarja. Ha ezek a nadrágok nem felelnek meg, próbáld ki az ún. bandázst. Ez egy 25-35 cm széles gumírozott/sztreccs öv, többféle színben kapható, és pont az a lényege, hogy ha ráhúzod a régi, kedvelt nadrágjaidra, szoknyáidra, akkor alatta nem kell behúzni a cipzárt, mert az öv meg is tartja, és ettől nem látszik a nyitott slicc sem. Ha kismama boltban nem találsz, a teszveszen többen is árulnak ilyet, én is ott vettem.
2008. jan. 12. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!