Úgy érzem, sokat eszem, de annyira ehetnékem van. Tele is vagyok, de nem lehet hogy azért mert kisebb helye van a gyomromnak?
Nem lehet hogy potyára van lelkiismeretfurdalásom? Vagy lakat kéne a hűtőre?
Ma pl. reggelire egy szelet vajaskenyeret ettem. Ebédre:tört krumplit fasírttal, majd délután újra megkívántam a teavajat és ettem paprikával összesen a délután folyamán 1,5 karét. Plusz gyümölcs:1 körte 1banán, meg vagy 3-4 pici mandarin. Hajlamos vagyok a hízásra, de idáig csak1,5 kilot híztam és 17 hetes vagyok. Szerintetek???
Szerintem em eszel sokat. Én is kb. ennyit eszek 1 nap, nem falok össze mindent és én 4 kg-ot híztam. Szerintem ez nem olyan sok 20 hetes terhesség esetében.
egyél csak nyugodtan, úgysem most van itt az ideje a fogyókúrának. Sok sikert.
Egyáltalán ne eszel sokat.én ettöl sokkal többet ettem,e´s eszem is.Ne most számolgasd a kilókat.Ami feljön,majd lemegy a szülés utánn.
Lényeg próbálj egészs´gesen tápláökozni.Sok folyadék,gümölcs,zöldség.A szülésznöm mondta,napi 1/2-1kg.zöldség-gyümölcs.
39hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!