34 hetes terhes vagyok, az urologian azt állapították meg, hogy vesetágulatom alakult ki a terhessegtől, sokat kell kutyapózban lennem, járt vki így közületek?
Igen, én is így jártam, be is kellett feküdnöm a kórházba. Kb. ugyanennyi idős terhes voltam mint te. A nőgyógyászok még az urológusnak is be akarták beszélni, hogy biztos vesekövem van, hiába magyarázta nekik az urológus, hogy csak a baba feküdt rá a vesevezetékemre. :S
Mikor megszületett a baba, és mentünk hazafelé, még csináltak egy ultrahangot, de addigra már szinte semmi nem látszódott a tágulatból. Remélem te is hamar rendbe jössz.
Szia!Én is így jártam, kb a 16. hét környékén kezdődött. Nekem is a kutyapózt javasolta az urológus, hogy tehermentesítsem a vesémet. Jelenleg már nincs panaszom egy pár hete, de nagyon kellemetlen volt, ráadásul nekem párosult vesehomokkal is. Párszor voltam kontrollon a kórházban, megnézték Uh-al, és nem nőtt a tágulat. Remélem azóta már el is múlt. Sokunknál így van egyébként, van több ismerősöm is akiknél előjött ez a tágulat. A dokim azt mondja hogy általában azoknál van ez, akiknél a jobb oldalra "fészkelte" be magát a baba. Nekem is a jobb oldalom van a baba is meg a tágulat is.
Jobbulást, és boldog babavárást!
40.hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!