Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet a borzalmas...

Mitől lehet a borzalmas derékfájdalom? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

15 hetes vagyok,olyan derékfájdalommal küzdök,h az nem emberi.

10 perc állás után ha nem tudok leülni,úgy érzem kiszakad a helyéről a derekam.

Volt így valaki?

Valami tapasztalat?

Megoldás?

2009. jan. 11. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hormonváltozások,fejlődési szakasz,ez a legtöbbünknél így van. 18 hetes
2009. jan. 11. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a terhességgel jár... Én is szenvedek sajnos ettől a derékfájdalomtól, de nagyon nem tudsz mit csinálni ellene, pihenj sokat!

Szép babavárást!

28 hetes kismami

2009. jan. 11. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Ha normális,akkor ok.

Csak elég kellemetlen h még elmosogatni sem tudok mert annyi időt nem bírok ki...

Boldog babavárást nektek:)

2009. jan. 11. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:

szia,

Én a 2. babómat várom, azt gondoltam most talán elkerül a derékfájás, mondván, hogy már 1x végig csináltam, akkor már hozzá szokott a szervezetem. De nem így van..:((

Nekem is fáj. Én le szoktam feküdni kicsit, pihizek, alszok egyet a csajszival..:))Úgyis csak addig van nyugtom amíg alszik (17 hós).

Fog még fájni jobban is, mihelyt jó nagy lesz a baba, meg a poci...

Kitartás

(17 hetes)

2009. jan. 11. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Pont az előbb olvastam egy másik kérdést. És a válaszokból ítélve lehet akár vesetágulat is. Az is erős derékfájdalommal jár. Említsd meg azért a dokinak. Amúgy nekem is fáj a derekam, sőt még a hátam is szokott, de azért elviselhetően. Ez biztos hogy a terhesség velejárója.
2009. jan. 11. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!