Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam UH-on (hüvelyi), a...

Voltam UH-on (hüvelyi), a doki azt mondta, hogy szép 6 hetes terhességet lát, 13 mm a petezsák. Lehetséges, hogy még nincs baba és szívhang?

Figyelt kérdés
Sokan írtátok, hogy ilyenkor már szívhang is van...
2008. jan. 11. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia ha a petezsák széle éles akkor még ne aggódj 6-7 hetesen jelentkezik életjel még van egy heted lehet a te babád kis lusti majd fel élénkül gratula
2008. jan. 11. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg 7 hetesen már látszódik.. sok mjinden történik az alatt az egy hét alatt. Nekem is 7 hetesen látták először, és akkor a baba 9 mm-es volt! Tuti hogy a babára mondták nekem akkor, szóval van ott baba nyugi max nem emelte ki a doki a méretét. :)

Nyugis babavárást, nah meg élményekkel telit! :)

2008. jan. 11. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én hét hetesen voltam dokinál, aki hasu uh-ot csinált és még nem látott szívdobogást. De nem is aggódott, h ez baj lenne...és én sem.:) Visszahívott 2 hétre rá és 9 hetesen és hüvelyi uh már látszott a "babóca" is meg a szívdobogása is. Akkor kaptam csak meg a terhességet igazoló papírt tőle! Szerintem ne aggódj, biztos minden rendben van, csak még várni kell 1-2 hetet. Üdv.: 20 hetes kismami
2008. jan. 11. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem se volt még hat hetesen szívhang,csak egy kis "paca",aki ma már öt hónapos nagyfiú és békésen szunyókál a kiságyába! Ne aggódj,jó babavárást!Gratulálunk!
2008. jan. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!