Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen enyhe barnás-...

7 hetes terhesen enyhe barnás-rózsaszínes pici folyás normális?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 09:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk pontosan, szerintünk nálunk is vasárnap, de a doki szerint inkább már a 7. héthez van közelebb...
2010. nov. 11. 10:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát lehet :)

Nekem kedden volt 2,5 mm, meg volt szívhang is. Vasárnap volt elvileg a 6. hét, tehát kedden akkor 6+ 2 volt, de az UH szerint 5+6. De az első kisfiam is az első 30 hétben kisebb volt, aztán a 38on született meg 3700g-mal...

Majd ha lesz kedved, írhatsz priviben is. :)

2010. nov. 11. 10:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát, gondolom, sem a dokik, sem mi nem vagyunk egyformák... azért ez az első 3 hónap komolyan mondom, kész idegeskedés, pláne, hogy ilyen "finomságok" jönnek.. talán neked kicsit már könnyebb, hogy nem az első baba, de én úgy be vagyok tojva, pedig eddig semmi nem volt, még tornázhattam is, mondta adoki, a terhesség nem betegség, csak ne erőltessem túl magam.- És eddig olyan jól és könnyen viseltem.. remélem, h tényleg csak a vizsgálat mniatt van... na majd írok privit, hogy mizu, meg írd meg te is!!!
2010. nov. 11. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!