5 hetes terhesen mennyire normális az enyhén rózsaszínes folyás? És az, hogy úgy érzem időnként, mintha meg akarna jönni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 10:54
1/7 anonim válasza:
A rózsaszínű folyás nem igazán normális. Az enyhe menzis görcs önmagában normális, a méhet tartó izmok húzódása okozza. Ha viszont a görcs erősödik, a folyásod nem múlik az már egyáltalán nem jelent jót. Mindenképp menj orvoshoz, hogy megnézzenek!
2/7 anonim válasza:
A 'mindjárt megjön' érzés nevezhető normálisnak, viszont a rózsaszínes folyás nem igazán. Persze könnyen lehet, hogy semmi baj nincs, de helyedben inkább megnézetném magam orvossal.
3/7 anonim válasza:
Nagyon nem normális! Sőt, rossz! Mindneképp mihamarabb menj dokihoz! Ha kell, ügyeletre!! El kell, hogy lássanak! Vegyél be magnéziumot addig is, és indulj, amint tudsz!
Tapasztalatból beszélek, hogy ilyenkor percek is számítanak!!!!
4/7 anonim válasza:
Szerintem is menj dokihoz! Nem minden esetben jelent rosszat de doki mindenkepp lasson mert lehet kene neked hormonpotlas (utrogestan) es maris minden rendben lesz. De ne varj sokaig!
5/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia.Én nemrég tettem fel ezt a kérdést.Ha tudod írd már meg mi lett veletek.köszi
6/7 anonim válasza:
Szia! Mi van veled? Voltál dokinál, vagy elmúlt a folyásod?
7/7 anonim válasza:
Szia.Voltam dokinál,privibe du-n megírom hogy mi volt.Amúgy minden rendben,már ma reggel hánytam is.Biztos kisfiú lesz megint.Du-n írok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!