A szegedi Dr. Daru József mennyi pénzt kér el egy szülésért, és hogyan viselkedik a kismamával?
Én is hozzá járok terhesgondozásra. Másoktól azt hallottam, hogy azon kevesek egyike, aki nem kér pénzt, és nem válaszol az ilyen jellegű kérdésekre.Máskülönben nagyon lelkiismeretes és tapintatosan bánik a kismamákkal/szülő nőkkel és nem a császározás híve!
Általában a magánrendelési alaptarifa 10x-esét szokták adni, úgy hallottam.
Tudom, hogy régi topic, de azért írok, hátha valaki szintén keresi és szeretne mostani tapasztalatot.
Valóban azon kevés orvosok egyike, aki nem kér pénzt és nem is hajlandó ilyen kérdésekre válaszolni. Emellett pedig fantasztikusan alapos, lelkiismeretes, lényegretörő és kedves. Számomra hatalmas biztonságérzetet ad, hogy nála vagyok terhesgondozáson és a szüléssel kapcsolatban is nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok, mindent megtesznek majd a babáért és értem és tudom, hogy csak akkor fog sor kerülni császárra, hogyha tényleg szükséges.
A terhesgondozás nála fantasztikusan jó, a kötelező vizsgálatokon kívül többször átküldött ultrahangra, a kötelezőnél hamarabb CTG-re, hogy biztos legyen benne, hogy minden rendben van. Nagyon hálás vagyok, hogy nála lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!