Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol lehet eros szuros szagu...

Mitol lehet eros szuros szagu a huvelyfolyas?

Figyelt kérdés
Terhesen mindig vizesebb allagu es bovebb a huvelyfolyasom, eguttal is igy van, viszont most olyan eros, szuros acetonszagu h dobbenet. Mitol lehet ez?
ápr. 16. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Én bakteriális fertőzésre tippelek. Menj orvoshoz nézzenek meg. Terhesség alatt a fertőzések nagyon nem jók. Persze nyilván anélkül sem, de a babának árthatnak.
ápr. 16. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Az is lehet, hogy szivárog némi vizelet. Ha a harmadik trimeszterben jársz, már simán megeshet. Nem is biztos, hogy észreveszed mikor kijön, mert amúgy olyan kevés.
ápr. 16. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Nekem változott a szaglásom. Könnyebben észreveszem a kellemetlen dolgokat, mint eddig. Nem lehet, hogy erről van szó? Talán érzékenyebb vagy a saját illatodra, mint eddig.

Nekem az vált be, hogy gyakran használok intim mosakodókendőt, meg nedves wc papírt.

ápr. 16. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:

19.hetven vagyok, de amugy enis gondoltam ra h ez vizelet…

Abszolut nem hiszem h fertozes, de azert elmegyek holnap dokihoz.

De ha a vizelet is akkor is miert ilyen aceton szagu.

Amugy nem hiszem h a szaglasom valtozott meg mert egyszer regen nem terhesen mar volt ilyen, akkor sztem a vercukorproblemam miatt volt

ápr. 16. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
4# bocsi, de először eskü nem esett le, hogy elirtad, és azt hittem, 70 évesen vagy terhes🤣🤣 csak azért írtam le, hátha te is mosolyogsz egyet rajta, és addig se izgulsz annyira🙂 amúgy a leírás alapján fertőzés, meg cukorral lévő probléma is lehet...orvos fog tudni tutit mondani. Minden jót!!
ápr. 16. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérj vizeletvizsgálatot haziorvostól vagy nőgyógyásztól. Védőnő ugyan szűri a ketont a vizeletben, amikor mész, de labor megbízhatóbb.
ápr. 17. 07:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem fertozes lett, sajna van egy kis vizeletszivargas es annak van ilyen szaga, mert keton van benne. Amit nem ertek h miert… elvileg keveset eszem azt mondtak azert dehat bakker, abszolut nem eszem keveset, nem ertem
ápr. 17. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!