Császármetszést van, akinek bikinivonal mentén vágnak és van, akinek bikini vonal alatt (?), és ha már volt a has vágva, akkor a korábbi hegre vágnak rá vagy alatta vagy fölötte vágnak?

Ha ugyanott operálnak valakit újra, akkor az előző heget mindig kivágják.
Két császárom volt, egy hegem van. Másodjára sokkal szebbet csináltak.

1. Hogy érted, hogy kivágták? nagyobb lett a heg, vagy pont rá vágott? És a szélessége?
2. Mennyivel alatta? Ha a legkivágottabb, legkisebb bikini alsót veszed fel pont a hegre simul vagy hogy mennyivel van alatta? ÉS milyen széles?

Mindig úgy csinálják, hogy bikiniből ne látszon ki....hacsak nem akarsz madzag méretű tangát felvenni nem fog látszódni.
Második császárnál kivágják a heget ami azt jelenti, hogy picit hosszabb lesz a vágás..mondjuk félcm-el ami nem sok...még csak nem is szembetűnő. Muszáj, hogy ne maradjon ronda a helye meg ne legyenek összenövések. Nekem egy hónapja volt és nagyon szépen gyógyult. A gyerek egy éves koráig izgatott, aztán el is felejti az ember, hogy van ott valami. Nem kell nézegetni...nem is tudom ki nézegeti xD A legtőbb férfit az új fehérnemű se érdekli, max, hogy gyorsan lekerüljön..hogy van egy heg valahol azt már észre se veszik...

Nekem speciel szinte a szeméremdombomon van a vágás, annyira lenn van, hogy a szőr, el is takarná.
Az, hogy akorábbi hegnél vágnak, kimetszik-e az abszolút egyénfüggő, függ az összenövésektől, hogy hogyan gyógyult stb.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!