Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császármetszést van, akinek...

Császármetszést van, akinek bikinivonal mentén vágnak és van, akinek bikini vonal alatt (?), és ha már volt a has vágva, akkor a korábbi hegre vágnak rá vagy alatta vagy fölötte vágnak?

Figyelt kérdés
ápr. 13. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanott operálnak valakit újra, akkor az előző heget mindig kivágják.

Két császárom volt, egy hegem van. Másodjára sokkal szebbet csináltak.

ápr. 13. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem alatta vágták. 1 terhességem volt,több nem lesz.
ápr. 13. 12:20
 3/10 A kérdező kommentje:

1. Hogy érted, hogy kivágták? nagyobb lett a heg, vagy pont rá vágott? És a szélessége?

2. Mennyivel alatta? Ha a legkivágottabb, legkisebb bikini alsót veszed fel pont a hegre simul vagy hogy mennyivel van alatta? ÉS milyen széles?

ápr. 13. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsivel alatta. Szerintem kb 10 centis.
ápr. 13. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok. Nekem egy vékony halvány csík csak. Kb 2 mm széles.
ápr. 13. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Mindig úgy csinálják, hogy bikiniből ne látszon ki....hacsak nem akarsz madzag méretű tangát felvenni nem fog látszódni.

Második császárnál kivágják a heget ami azt jelenti, hogy picit hosszabb lesz a vágás..mondjuk félcm-el ami nem sok...még csak nem is szembetűnő. Muszáj, hogy ne maradjon ronda a helye meg ne legyenek összenövések. Nekem egy hónapja volt és nagyon szépen gyógyult. A gyerek egy éves koráig izgatott, aztán el is felejti az ember, hogy van ott valami. Nem kell nézegetni...nem is tudom ki nézegeti xD A legtőbb férfit az új fehérnemű se érdekli, max, hogy gyorsan lekerüljön..hogy van egy heg valahol azt már észre se veszik...

ápr. 13. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem vágták ki a másodiknál az első heget, 2 csíkom van kb 1 centire egymástól. 😊
ápr. 13. 21:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó a másodikat feljebb vagy lejjebb vágta 1 centivel?
ápr. 14. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem speciel szinte a szeméremdombomon van a vágás, annyira lenn van, hogy a szőr, el is takarná.

Az, hogy akorábbi hegnél vágnak, kimetszik-e az abszolút egyénfüggő, függ az összenövésektől, hogy hogyan gyógyult stb.

ápr. 14. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, 6 éves a kisebb, nem látok különbséget a kettő között. Nekem nagyon szépen gyógyult mindkettő, pár hónappal a második után sem tudtam már különbséget tenni. De bikinivonal alatti mindkettő.
ápr. 14. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!