Végbélrepedéssel és hüvelygombával szülhetek természetes úton?

Mindenképpen kérd ki egy másik orvos véleményét is!
Próbáld ki a Gynoxin nevű hüvelykrémet és mellette a Candida-diétát (10 éve folyamatosan visszatérő gombás fertőzéstől szabadultam így meg az új orvosom javaslatára, de a diétát mindig újra kell kezdenem, mert ha abbahagyom, a gomba visszatér).
A végbélrepedés miatt felkeresnék egy proktológust is lehet, hogy a hüvelyi szülést nem is javasolná emiatt.

A babának nem lesz baja, de neked...
Anno kórházi gyakorlaton láttam egy lányt aki gombával szült (felajánlották neki a császárt, nem kérte) tokától bokáig szétrepedt. A gombás, gyulladt szövet kevésbé rugalmas, rosszul tágul. Szóval vedd ezt komolyan, ha ilyen beleszarós dokid van inkább menj máshoz. Ez nem játék, károsodhatsz annyira hogy sose jön helyre!

Nekem nem volt gombam, megis repedtem, ahol csak lehetett. Vegig.
Ettol fuggetlenul orvos dolga eldonteni, hogy a kerdezo hogy szulhet, muszaj ezt kideriteni, csak azert irom le, hogy azert ne remuljon szerencsetlen halalra.
Ilyen sulyos serules utan is van elet, osszevarrtak, szepen gyogyultam, maradando karosodasom nem lett. Csak sokaig fajt, de elmult.

számomra hihetetlen, hogy ennyi idő alatt nem tudtak kikezelni.
Én 32 hetesen egy fürdőben kaptam el a gombát, pedig nem is mentem a medence közelébe direkt.
7hétig küzdöttünk vele, de a dokim nem adta fel.
Akkor rákérdeztem, hogy én mindenképp természetes úton szeretnék szülni, lehetséges-e. természetesen. Ez volt a válasz.
Végbélrepedésem igaz akkor még nem volt, csak durva aranyerem. Ez sem indokolta a császárt.
Viszont ez a természetes szüléssel rosszabb lett, végbélrepedésem is lett. fél évig ülni nem tudtam.

Nem, végbélrepedéssel normális orvos NEM enged természetes úton szülni, pláne ha még emellett kikezeletlen hüvelygombád is van.
Keress egy értelmes szülészorvost, mondd el neki mi az ábra és TE KÉRD a császárt, mert iszonyúan meg fogod szenvedni a szülést, ezáltal a babád is.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!