Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. gyerek 38 évesen, mennyire...

3. gyerek 38 évesen, mennyire nehéz újrakezdeni?

Figyelt kérdés

Van már 2 nagy lányom, egy 14 és egy 10 éves. Nem terveztünk több gyereket, mindig is kettőt akartunk. Múlt hétvégén nem jött meg, a melleim majd leszakadtak, puffadtam, hétfőn csináltam egy tesztet. Pozitív lett. Most lehetek 5 hetes.

Én most töltöttem a 38-at januárban, majdnem 39 leszek mire megszülném. Tudom, hogy ez már nem kirívó kor, sokan szülnek 40 közelében, de egy kicsit megijeszt, hogy végre könnyebb a nagyokkal és újra kéne kezdenem. Az is megijeszt, hogy mire a kicsi lesz kamasz, már nem leszek annyira fiatal. A férjem 44 éves. Ő is teljesen ki van bukva. De nem akarja kimondani, hogy vetessük el. Nem tudnék jó szívvel nézni magamra, ha elvetetném. Anyagilag mindent biztosítani tudnánk neki.

tegnap 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi így vagyunk hárman tesók, igaz a legkisebb is tervezett volt. Anya mondta hogy nehezebb volt neki, de simán vette a dolgot.
tegnap 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz visszaállni. Nekem 3 gyerekem van, 2 hónapos a legkisebb. A 3. gyereknél bírom a legnezebben az éjszakázást, pedig 34 éves vagyok. Mi is megtartanánk, ha becsúszna, de végem lenne. 2 nagy mellett könnyebb dolgod lesz, mintha lenne mellette egy pici. A nagyok is tudnak segíteni. Az éjszaka lesz nehéz, abban nem tudnak segíteni.
tegnap 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!