A nőgyógyászom jan. 17-ére számolta ki az AFP-s vérvétel időpontját. Nálunk csak minden kedden csinálnak ilyet a laborban. Nagy baj, ha 15-én megcsináltatom? Vagy várjak még egy hetet és menjek 22-én?
Figyelt kérdés
2008. jan. 10. 18:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkább 2 nappal előbb, mint 5 nappal később.Van akinél nem tudják pontosan meghatározni a terhesség idejét,mégis minden rendben. Ne aggódj 2 nap nem okoz akkora eltérést az eredményben, hogy az rossz legyen.De ha gondolod kérdezd meg a dokid, hogy ő melyik időpontot javasolja.Boldog baba várást.14 hetes kismami.
2/4 anonim válasza:
A betöltött 16 hétnek meg kell lennie, előbb nem csinálják meg. És a doki ír ki időpontra, ez nem önkényes vizsgálat.
Nálunk mindig csütörtökön van tanácsadás-vérvétel, én is 16 hét+ 5 naposan voltam, és a laboros is azt mondta ,hogy semmi jelentősége.
Ne izgulj, minden rendben lesz
3/4 anonim válasza:
Az AFP érték annyira nem mérvadó,mint évekkel korábban.Ma már csak egy megszokás.Nekem korán vették le és alacsony lett.Azt az egy napot,amíg kiderült,h csak elmérték a kicsit,no azt nem kívánom senkinek.de ma már tudom,h ezen nem kell parázni.
4/4 anonim válasza:
Nekem az afp-t 17.hetesen 1 naposan vették le. Ne aggógj a doki azt mondta, hogy a 16-18.hét között kell megtörténni a vizsgálatnak. A vizsgálati papírra ráírják, hogy pontosan, hány hetes mennyi napos vagy és az eredményt is ennek arányában értékelik ki.
A 16-ik hét előtt azért semmi képppen ne menj el.
Boldog babavárást!!
19. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!