Mit tegyek ha a 17 éves barátnőm teherbeesett? Hogy lenne
jó megoldani a helyzetet? Hogy mondjuk el szüleinknek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és a lánnyal 3 éve vagyunk együtt. Fél éve élünk szexuális életet, tablettával védekeztünk. Eddig semmi probléma nem volt, de mégis becsúszott. A magzat 10 hetes. Barátnőm azt mondta ő hallani sem akar az abortuszról, mert nem tudná feldolgozni és lelkiismeret furdalása lenne örökké. Én csak most kezdek el dolgozni, nemrég végeztem a sulival. Valószínűleg albérletbe kell majd költöznünk, de nem tudom hogy hogyan tartsam majd el őket. Teljesen kétségbe vagyok esve
Kedves kérdező. Én nagyon dijazom hogy a baratnőd nem vetetné el a babát. Remélem helyrefogtok tudni jőnni találtok alberletet es minden meg oldodik. A szülőknek meg muszaj lessz elmondani. Elsönek kezdjétek az anyukával.
febr. 15. 19:03
22/34 anonim válasza:
Nem írok hülyeséget, folyton szoptattam ha pedig nem akkor én IS aludtam. Az első pár hónap csak erről szólt. Már maga a terhesség is nehéz volt, a végén kényelmetlen volt mindenképp nemhogy padban tanulni vagy ilyesmi. Kemény lesz,örülhet ha levelezőn letesz valamit.
febr. 15. 20:56
23/34 anonim válasza:
22-es: ez te vagy/voltál.
Nekem egyik gyerekem sem volt ilyen nonstop szoptatós, meg eleve az elsö pár hónap ilyen maximum.
Tanulni meg még jó ideig tud, ezt a tanévet még simán be tudja fejezni különösebb nehézségek nélkül, akkor lenne kb fél idös terhes.
Utána a következö félévet vagy évet magántanulóként el tudja végezni és nem veszített semmit.
Ha van, aki besegít a babánál, simán megoldható.
febr. 15. 21:04
24/34 anonim válasza:
Én csak azt mondom hogy kösse fel gatyáját,nem azt hogy hibázik.
febr. 15. 21:26
25/34 anonim válasza:
Aki NEM akar abortuszt magának, azt semmiképp nem szabad rábeszélni.
De ez igaz a fordítottjára is.
febr. 16. 03:23
26/34 anonim válasza:
Ha ész nélkül dugni elég felnőtt volt, akkor a felelősséget vállalni is legyen az
febr. 16. 06:16
27/34 anonim válasza:
27-es: hol volt szó észnélkülröl??? Szedett fogamzásgátlót, ami elvileg a legbiztosabb módszer. Másrészt szó sincs arról, hogy nem akar felelöséget vállalni.
Ne légy már ennyire kötözködö, ostoba lény
febr. 16. 08:08
28/34 anonim válasza:
Rabeszelnem az abortuszra.
Nem csak a sajat de meg 2 vagy akar tobb ember eletet is tonkre cseszi...
Felelotlenek vagytok...
febr. 16. 09:16
29/34 A kérdező kommentje:
28. Nem beszélem sem én, sem más rá az abortuszra. Ő megmondta hogy azt nem tudná feldolgozni, nem tudja megtenni. Erre a helyzetre nem ez a megoldás. Nagyon abortusz ellenes amit a szüleink is megértenek, mert már beszéltünk velük. Én az abortusz következményeitől sokkal jobban félek mint mástól, mert tudom hogy áll ehhez a témához. Szóval nem, nem beszélem rá
febr. 16. 10:37
30/34 anonim válasza:
Fel tudja dolgozni ha nem egy tini holdkoros eszevel gondolkodna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!