Február 15-re várom a picimet. Elegendő ez az öltözet: hosszú újjú body, kis harisnya, vastagabb tipegő, kiskardigán, vastag sapi, bundazsák, pléd? Kocsival hozzuk haza, a kórháztól max.15 percre lakunk.
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 12:44
1/3 anonim válasza:
Szia!Szerintem elég,15 perc alatt nem fázik meg.:))
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én egy vastag téli overállt vettem neki,az alatt közvetlenül lesz egy rugdalózó de ha marad ez a nagyon hideg akkor rugi helyett egy vastag nadrág vastag pulcsival, az alatt egy hosszúujjú kombiressz és zokni. Ennyi...asszem.
Én 11.re vagyok kiírva.
Anyukám tanácsára nem vettem neki harisnyát. Azt mondta,h. nem fogom tudni ráadni mert ő még nagyon kis picike és csak összeszorongatom közben a kis lábát.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is mondták, hogy a harisnyát nem nagyon tudom majd ráadni. Remélem akkor a vastag zokni és a vastag tipegő elég lesz.
Boldog baba várást! Már nem sok van hátra! :))
2009. jan. 9. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!