Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy ilyen szinten...

Normális, hogy ilyen szinten vagyok fáradékony, étvágytalan első trimeszterben?

Figyelt kérdés

A hétvégén leszek 9 hetes, mivel hematómám van, és gyerekekkel dolgozok, így nem javasolták, h első trimeszterben dolgozzak, így már második hete itthon vagyok táppénzen. Iszonyú fáradékony vagyok, egész nap tudok feküdni, nem sok erőm van, nem is csinálok sok mindent. Nemrég jött a napi szintű hányás, pár hete még csak pár naponta hánytam.

Ha nem lenne hematómám, és mehetnék dolgozni, elképzelni nem tudom, hogy vinném végig a napot ilyen fáradtan, kevés kajával magamban, mivel alig kívánok valamit, és mennyiségre is keveset, minőségre meg sajnos az egészségtelent, ha szerencsém van, legalább bennem marad. Milyen szuper erejük van azoknak a kismamáknak, akik dolgoznak így is? 😂

ma 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%

1 gyerek: reggel kelés hányás,zacskóval a kocsiba indultam el dolgozni. Napi 10-12 óra munka úgy hogy hulla voltam .ha épp nem volt munkám aludtam a padlón.

2 gyerek: reggel 5:45 kor indulás az oviba onnan dolgozni aztán külön óra aztán este 9kor alvás. Vagy a munkából értem haza este 9kor. Reggel hányás paközben este émelygés.

Mind a kettőnél főztem ha hánytam ha nem,takarítottam,dolgoztam a másodiknál gyereket neveltem

Pusztán akarat kérdése.

ma 19:51
 12/12 anonim válasza:
100%
És nektek hányadik hétben kezdődött ez a fáradtság, illetve émelygés? :)
ma 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!