Melyik a legszelesebb koru, legmegbizhatobb magzati genetikai szurovizsgalat jelenleg?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amiket a 11-13.het kozott kell megcsinaltatni, mint a Prena, Nifty, Panorama stb
Azt keresem amelyik a legtobb rendellenesseget szuri
tegnap 11:01
2/4 anonim válasza:
Nemrég olvastam a prenagenetics vizsgálatait. Ott van egy olyan, hogy total, és a teljes génállományt nézik, de emellett rengeteg betegseget külön is+a monogénes betegségeket is. Én ha újra terhes lennék biztos erre mennék, de ilyen 600e ft körül számolj vele, ha jól emlékszem.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi, megneztem a prena totalt, nekem kicsit megteveszto meg azt irja h a magzati genetikai betegsegek teljes spektrumat vizsgalja, de elotte meg ugy ir rola, mintha a tobbi prena csomagban foglaltakat vizsgalna egyben. Szoval nem teljesen egyertelmu nekem h egy kiterjesztett prena teszt ez vagy tenyleg az osszes genetikai betegseget kepes e kiszurni
ma 09:03
4/4 anonim válasza:
Sajnos azt nem tudom, mi már túl vagyunk a gyerekeken és nem is lesz több, így nem olvastam el teljesen, de az orvosod biztos tud ebben segiteni.
Az biztos, hogy ennyi pénzért minden másnál szélesebb körűbb szerintem, de persze nektek kell majd eldönteni végül mit választotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!