Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik terhességi teszt adja...

Melyik terhességi teszt adja a legmegbízhatóbb eredményt?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 00:22
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Digitális Clearblue
2021. jún. 6. 01:34
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha kivárod az elmaradt menstruációt, mindegyik kimutatja a terhességet.
2021. jún. 6. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
A predictor early is nagyon jó
2021. jún. 6. 08:17
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha van már elegendő hcg a vizeletedben, akkor bármelyik. Azok is, amik nem kerülnek 2-3000 Ftba. Én 10-es Facelle-t használtam, meg 25-ös X-epil-t, (a kupakosat is és a sima tesztcsíkot is), Gabrielt. Egyik sem vert át. A Predictor early meg a digitális clearblue sem volt pozitívabb a többinél. A Predictor még nekem halványabb is volt az elmaradt menstruáció után pár nappal, mint bármelyik másik, ami harmadannyiba került. De ha terhes voltam pozitív volt bármelyik a felsoroltak közül, legkésőbb az elmaradt menstruáció után pár nappal.
2021. jún. 6. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

David teszt vált be, az LH és HCG is, a 10es HCG már pozitív volt 28.napon.

Neten lehet rendelni nagyon jó áron ezeket, digitális is olcsóbb ott, de azt max bejelentéshez, képre vennék.

2021. jún. 6. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Ha nemakarsz eszetlenül a nemvárt elött tesztelgetni, akkor bármelyik.

En a dm-ben szoktam venni, azthiszem 500ft a 2db.

3 terhességem volt (egy vetélés lett) + egy kémiai, mindet a nemvárt utani napon erősen kimutatták.

2021. jún. 6. 10:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Már egy hete késik, egy hete csak barnáztam, ezért ijedtem meg. De egyébként mindig óvszerrel védekezünk már évek óta a párommal, mindent ugyanúgy tettünk, mint eddig, elvileg nem lehet baj, de nagyon megijedtem a barna folyástól...

Az is lehet, hogy a vakcina második adagja kevert be egy picit :)

Mindenesetre köszönöm a válaszaitokat, holnap reggel tesztelek!

2021. jún. 6. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Az viszont simán lehet, hogy a vakcina miatt.

A 78 éves nagymamám, aki 45éves kora óta klimaxol, most másodszor menstruált az oltás óta

2021. jún. 6. 16:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Te szent ég, igen, ilyet is hallottam, hogy akinek már nem kéne, hogy megjöjjön, még annál is előfordul menstruáció... Kissé ijesztő, reméljük, hogy semmilyen más szövődménnyel nem jár együtt.
2021. jún. 6. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Predictor a legjobb.A xepil a legszarabb.
2021. jún. 7. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!