Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen bélgáz miatti fájdalo...

Terhesen bélgáz miatti fájdalom? SOS!!!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Veszelyeztetett terhes vagyok szóval nem mozoghatok túl sokat, enni, wcre és zuhanyozni kelhetek fel. Na mármost egésznap puffadok, espumisat szart sem ér, nembirok vicces vagy sem, pukizni és aaah..éles szuro fájdalommal jár. Most éjjel sem hagyott aludni, felkeltem pisilni és úgy fájt hogy nem tudtam eldönteni mi a baj, menjek e kórházba vagy csak puki..felültem, akkor elmúlt, kettőt sikerült kiengednem de nem az igazi 😭😭😭 mások is szenvednek ettől? Nagyon rossz és fájdalmas érzés :( reggel megyek dokihoz...de van valakinek tapasztalata például milyen bogyo vált be neki?
tegnap 01:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a magnosolv. Meghajtott és azzal a gázok jó része is kijött. Illetve akkor váltottam Femibionra Elevitről.
tegnap 06:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Kapsz osztrogen kupot? Utrogestan és társai? En attol fetrengtem,azt hittuk vakbelem van,majdnem mentot hivtunk. Szajon at szedtem, utana huvelybe kellett es akkor elmultak a mellekhatasok. Szedultem is nagyon. En is fekvos voltam, egyebekben nem puffadtam jobban mint aktivan.
tegnap 07:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen kapok de alulrol és nekem mostanra már nincs mellekhatasa. De kúp előtt is puffadtam :/ ma megpróbálom a duphalac szirupot. Remélem fog segíteni és szépen kiurulok tőle. Mert ugye vasat is kell szednem abból a globifert szedem ami nem olcsó mert állítólag nem okoz szorulast...pedig sajnos de...okoz.. még a probiotikumon gondolkodtam vagy már nem tudom de ez így nagyon fájdalmas volt az éjjel nagyon megijedtem :(
tegnap 08:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Magnosolvra szavazok én is. Első babával mondjuk nem hajtott meg, de most a másodikkal, két nap után már jött mint az áldás. Magnézium meg amúgy is kell :)

Jobbulást!

tegnap 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!