Vírus miatt köhögés árthat terhesen?
Sziasztok! Sajnos a kisfiamtól elkaptam valami vírust...nagyon erős száraz köhögőrohamok. Tegnap egész nap és ejjel a lázzal küzdöttem, panadol szépen levitte. Nem tudok enni, nem tudok aludni, izzadok folyton és a köhögéstől nagyon fáj a rekeszizmom....gondolom izomláz. Alhasban nem éreztem még fájdalmat, baba ficereg.
Dokim izlandi zúzmot javasolt. Ma még a láz nem tért vissza csak hőemelkedésem van.
Ez a sok köhögés okozhat bajt? Vilt valakinek hasonló, tudtok még tanáccsal szolgálni? Csak jobb oldalamon tudok aludni, úgy tovább bírom köhögés nélkül, de már a nyakam és a vállam is kivan.
Gondolom a láz már nem okozhat bajt, így hogy letornáztam. Sokat iszok, próbálom a hársfateát is.
Nagyon el vagyok keseredve, csak feküdni tudok és fuldokolni.
24hkm
Hát nekem meggyőződésem, hogy köze volt a 34 hetesen megrepedt magzatburoknak ahhoz, hogy akkor már közel 2 hónapja szárazköhögéssel küzdöttem és fájt mindenem. Szörnyű volt. Szerencsére mindenki egészséges lett, 34+6-ra született végül.
Neked is jobbulást!
Én most jöttem ki ebből, szerintem ez influenza, kisfiam váltott, neki a fülére ment rá.
4-5 napig tartott a köhögés, száraz ugató kb, majd 3 nap takonykór és elmúlt hálisten. Babának semmi baja. :)
25 hkm
Ja utolsó vagyok gdm-es az eleje óta így nekem engedélyezte a dokim a wick angimedet, mert az cukormentes. Nagyon sokat segített.
Ha neked lehet cukrosat esetleg herbal swiss? :)
Ja illetve most volt kedden uh-m ugyhogy tenyleg minden rendbe ne aggódj :)
Kedves utolsó köszönöm. Nekem takonykór nincs. Száraz vagyok mint a sivatag. Eskü azt most jobban élvezném, mint ezt a köhögést :(
Na, de bizakodom, hogy hamarosan túl leszek rajta.
Szia kedves kérdező! Hogy vagy azóta?
Nekem is volt száraz köhögésem terhesség alatt, majdnem 2 hónapig tartott, már megőrültem,de hála az égnek semmi baj nem lett belőle :)
Remélem Veled is minden rendben :)
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk mind a ketten. Kb egy hét volt kegyetlen, utána elmúlt, de teljesen nem szűnt meg. Éjjelente még voltak rohamszerű köhögések. Aztán már csak hébe hóba köhécseltem. Még január első 2 hete köhögős volt. Végre elmúlt...ost a terhességi orrdugulás tombol másfél hete xD. Túl vagyok egy epegörcsön, szóval alakulnak itt a végére a dolgok :)
Még 8 hét van hátra, nem tudom mi jöhet még 😁 mindent kibírok csak a kisasszony legyen egészséges :)
Örülök, hogy túl vagy rajta, kitartást a végéhez :)
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!