Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vírus miatt köhögés árthat...

Vírus miatt köhögés árthat terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sajnos a kisfiamtól elkaptam valami vírust...nagyon erős száraz köhögőrohamok. Tegnap egész nap és ejjel a lázzal küzdöttem, panadol szépen levitte. Nem tudok enni, nem tudok aludni, izzadok folyton és a köhögéstől nagyon fáj a rekeszizmom....gondolom izomláz. Alhasban nem éreztem még fájdalmat, baba ficereg.

Dokim izlandi zúzmot javasolt. Ma még a láz nem tért vissza csak hőemelkedésem van.

Ez a sok köhögés okozhat bajt? Vilt valakinek hasonló, tudtok még tanáccsal szolgálni? Csak jobb oldalamon tudok aludni, úgy tovább bírom köhögés nélkül, de már a nyakam és a vállam is kivan.

Gondolom a láz már nem okozhat bajt, így hogy letornáztam. Sokat iszok, próbálom a hársfateát is.

Nagyon el vagyok keseredve, csak feküdni tudok és fuldokolni.

24hkm

dec. 13. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
16%

Hát nekem meggyőződésem, hogy köze volt a 34 hetesen megrepedt magzatburoknak ahhoz, hogy akkor már közel 2 hónapja szárazköhögéssel küzdöttem és fájt mindenem. Szörnyű volt. Szerencsére mindenki egészséges lett, 34+6-ra született végül.

Neked is jobbulást!

dec. 13. 12:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért jó, hogy szerencsésen megúsztátok végül. Gyanítom 30.hét felett már tényleg okozhat bajt. Nekem csak két napja tart...hétfőn megyek nőgyógyászhoz.
dec. 13. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én most jöttem ki ebből, szerintem ez influenza, kisfiam váltott, neki a fülére ment rá.

4-5 napig tartott a köhögés, száraz ugató kb, majd 3 nap takonykór és elmúlt hálisten. Babának semmi baja. :)

25 hkm

dec. 13. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja utolsó vagyok gdm-es az eleje óta így nekem engedélyezte a dokim a wick angimedet, mert az cukormentes. Nagyon sokat segített.

Ha neked lehet cukrosat esetleg herbal swiss? :)

Ja illetve most volt kedden uh-m ugyhogy tenyleg minden rendbe ne aggódj :)

dec. 13. 13:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó köszönöm. Nekem takonykór nincs. Száraz vagyok mint a sivatag. Eskü azt most jobban élvezném, mint ezt a köhögést :(

Na, de bizakodom, hogy hamarosan túl leszek rajta.

dec. 13. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező! Hogy vagy azóta?

Nekem is volt száraz köhögésem terhesség alatt, majdnem 2 hónapig tartott, már megőrültem,de hála az égnek semmi baj nem lett belőle :)

Remélem Veled is minden rendben :)

ma 07:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed, jól vagyunk mind a ketten. Kb egy hét volt kegyetlen, utána elmúlt, de teljesen nem szűnt meg. Éjjelente még voltak rohamszerű köhögések. Aztán már csak hébe hóba köhécseltem. Még január első 2 hete köhögős volt. Végre elmúlt...ost a terhességi orrdugulás tombol másfél hete xD. Túl vagyok egy epegörcsön, szóval alakulnak itt a végére a dolgok :)

Még 8 hét van hátra, nem tudom mi jöhet még 😁 mindent kibírok csak a kisasszony legyen egészséges :)

ma 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy túl vagy rajta, kitartást a végéhez :)

6-os voltam

ma 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!