Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensi előtt a reggeli tesztek...

Mensi előtt a reggeli tesztek negatívak a délutániak pedig pozitívak? Mitől lehet ez? Holnapután nem kellene megjönnie.

Figyelt kérdés
ma 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Menzesz ELÖTT minek akarsz tesztelni? Az sosem biztos
ma 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Ezért nem kell tesztelni a nemvárt elött :D
ma 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Attól, hogy túl korán tesztelsz.
ma 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem szoktál véletlenül éjjel vagy hajnalban kijárkálni a mosdóba?

Azért reggel jó tesztet csinálni, mert ilyenkor koncentráltabb a vizelet, de csak ha előtre órákig nem pisiltél.

Lehet, hogy délután kevesebbszer mész mosdóba, ezért koncentráltabb a vizeleted.

Megmutatod? Van róla képed?

ma 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Döbbenet, hogy 4 válaszból 1 sikerült normálisra. A többieket hadd kérdezzem már meg, mi közötök van hozzá, hogy ki mikor tesztel?? Nekem mindig mensi előtt kellett, mert progi pótlásra volt szükségem. Nahát... Ha nem tudtok normális választ adni, miért nem görgettek tovább??

Tudom, tudom, gyorsan lepontoztok mielőtt engem is elküldtök a.nyámba....

ma 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!