Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után milyen juttatást...

Szülés után milyen juttatást kaphat egy kismama aki még nem dolgozott? És milyen mértékűek ezek az összegek?

Figyelt kérdés
Jelenleg még tanulok és még soha nem dolgoztam , csak diákmunkán voltam.Befolyásol ez valamit? Milyen juttatásokat kaphatok szülés után? GyES? GyED? Családipótlék? Gyet? Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 9. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
GYES és egyszeri anyasági támogatás. az előbbi 27.000 körül van az utóbbi meg 64.700 volt amikor én kaptam 8 hónappal ezelőtt :)
2009. jan. 9. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem családi pótlékot is kapsz!De ha nappalin tanulsz akkor még lehet mást is!Ha rendes a védőnőd utána tud nézni! [link]

nézelődj ezen oldalon:)

2009. jan. 11. 22:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
2009. jan. 12. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!